2017 Gelinlik Modelleri

2017 Gelinlik Modelleri


Tarih:8.10.2017 Okunma :5340

2017 gelinlik modelleri arasında her yıl görmeye alışık olduğumuz gelinlik modelleri de bulunuyor fakat ağırlıklı olarak balık model gelinliklerin tercih edildiğini de söyleyebiliriz



2017'de Karşımıza Çıkan Gelinlik Modelleri

2017 gelinlik modelleri arasında her yıl görmeye alışık olduğumuz gelinlik modelleri de bulunuyor fakat ağırlıklı olarak balık model gelinliklerin tercih edildiğini de söyleyebiliriz. Aslında gelinlik tercihinin püf noktası, gelinlerin kendi fiziklerini tanıyabilmeleri ve buna uygun olan gelinliği seçebilmeleri. Sonrasında model üzerinde değişiklikler yapılarak 2017 gelinlik modelleri modasına uyum sağlayabilirsiniz.

Gelinlik modelinizi tercih ederken kim ne giymiş diye bakmaktansa, gözlerinizi kapatın ve kendinizi istediğiniz gelinliğin içerisinde hayal edin. Çünkü size hangi gelinliğin yakışacağını siz seçeceksiniz. En özel gününüzün bembeyaz ve büyüleyici olması sizin elinizde.

2017 Yılında Evlenen Ünlü Çiftler Ve Muhteşem Gelinlik Modelleri

2017 gelinlik modelleri nelerdir diye merak ediyorsanız ünlü çiftlerin düğünlerine bir göz atabilirsiniz. Dünyaca ünlü modacıların tasarlamış olduğu bu gelinlikler, herkesin içerisinde evlenme isteği uyandırabilir.

Şükran Ovalı & Caner Erkin

Sade ve şık bir gelinlik giymeyi tercih eden Şükran Ovalı'nın gelinliği Romona Keveza markasının imzasını taşıyor. Genç oyuncunun eşi Caner Erkin ise Fendi markasına ait bir damatlık tercih etti.

Miranda Kerr & Evan Spiegel

Ünlü manken Miranda Kerr, Mayıs ayında Snapchat'in CEO'su olan Evan Spiegel ile mutlu bir birlikteliğe adım attı ve hayatlarını birleştirdi. Detayları daha yeni yeni ortaya çıkan düğünde Miranda Kerr'in tercih ettiği gelinlik, şimdiden en çok konuşulanlar arasına girdi. Eski gelinlikleri çağrıştıran gelinliğin tasarımı Dior'a ait.

Fahriye Evcen & Burak Özçivit

Rüya gibi bir düğün ile dünya evine giren oyuncu çift, ailesi ve arkadaşlarıyla oldukça keyifli zaman geçirdiler. Fahriye Evcen, 3 ayrı gelinlik giymiş olsa da bizim favorimiz ilk giydiği gelinlik. Raşit Bağzıbağlı imzası taşıyan uzun bir süre daha gündemde olacak gibi görünüyor.

Lionel Messi & Antonella Roccuzzo

Arjantin'de düzenlenen düğüne birbirinden ünlü birçok futbolcu da katıldı ve dostlarını yalnız bırakmadı. Çocukluğundan beri aşık olduğu kız arkadaşı ile evlenen Messi'nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Ünlü futbolcunun eşinin gelinliği ise Claudio Cosano imzası taşıyor.

Lionel Messi & Antonella Roccuzzo

Fransa’nın sahil kasabası St.Tropez 'de düzenlenen nikahla 250 davetlinin arasında sanat ve televizyon dünyasının birbirinden ünlü isimler katıldı. Vera Wang tasarımıyla Şeyma Subaşı nın gelinliği göz kamaştırdı. Şeyma Subaşı’nın gelinliği ise Hailee Steinfeld’ın Altın küre tercihine benzetildi.

Rüya Gibi Bir Gelinlik Tercihi...

2017 gelinlik modelleri arasından ne tercih ederseniz edin, o günün yıldızı siz olacaksınız ve tüm gözler sadece size bakıyor olacak. Rüya gibi bir düğünün ardından ise mutlu bir hayat yolculuğuna çıkacaksınız.









Back To Top