2020 Gelin Damat Dergisi Ödülleri sahiplerini buldu

2020 Gelin Damat Dergisi Ödülleri sahiplerini buldu


Tarih:11.12.2020 Okunma :3364

Gelin Damat Dergisi tarafından üçüncü kez düzenlenen Gelin Damat Dergisi Ödül gecesi, Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün sunuculuğunda Conrad İstanbul Bosphorus'ta görkemli bir davetle gerçekleşti.



65 ayrı kategoride ödülün sahiplerini bulduğu geceye sınırlı sayıda davet edilen iş, sanat, cemiyet dünyası ve basın ilgi gösterdi.

Gecede, Yıldırım Mayruk, İvana Sert, Gökhan Tepe, Ece Gürsel, Ebru Yaşar, Çağla Şikel, Tuğba Özay ve birçok sanatçı ödül alırken, Kızılay ve Lösev ödül alan yardımlaşma kuruluşları oldu. Basın dünyasından ise Milliyet PembeNar, Kanal D Magazin Cumartesi, Uçankuş ve Magazinkolik.com gecede ödül alan basın kuruluşları oldu. Gecenin Sil Baştan adlı şarkının Ece Gürsel tarından seslendirmesi ile başlaması dikkat çekti.

Gelin Damat Dergisi İmtiyaz Sahibi ve organizatör Ferhat Muğurtay açıklamasında "Pandemi koşullarında, tedbirlere ve kurallara uygun olarak sektörün başarılı isimlerini bu güzel gecede buluşturmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Yurtiçi ve yurtdışından davetimize katılan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.2020 yılı içinde yaşanan tüm zorluklara rağmen, göstermiş oldukları başarıların katlanarak devam etmesini temenni ediyorum." dedi.









Back To Top