2016 Gelinlik Modelleri

2016 Gelinlik Modelleri


Tarih:24.02.2016 Okunma :5833

2016 yılı gelinlik modelleri ile evlilik hazırlığına şimdiden başlayabilirsiniz. Eğer evlilik için hazırlık yapmaya başladıysanız ilk olarak gelinlik modellerini inceleyerek düğün tarihinden önce tüm detayları sırası ile tamamlamalısınız. Uzun zamandır hayal ettiğiniz düğününüz yaklaşmaya başladığında eliniz ayağınıza dolaşacak ve gelinlik modelinizi bulmazsanız bu dönemde oldukça huzursuz olabilirsiniz.



En yeni gelinlik modellerini hazırladığımız galerimizde özellikle bu sezon zarif gelinlik modelleri en çok dikkat çekenler arasında yer almakta. Gelinliğin yanı sıra makyaj, aksesuarlar, gelin çiçeği ve takıları da bir gelin için oldukça büyük önem taşımakta.

Muhteşem bir düğün gecesi yaşamak istiyorsanız eğer 2016 en yeni moda gelinlik modellerini incelemenizi tavsiye ederim. En azından satın alacağınız ya da kiralayacağınız gelinlik modelini kafanızda canlandırabilirsiniz.

Bu yılın en favori gelinlikleri 2016 olarak yakası dantelli gelinlik modelleri asaleti temsil etmekte.İşlemeli ve straplez modellerde de en yeni tarzları deneyerek görebilirsiniz.Tüm 2016 gelinlik modelleri için tıklayınız.









Back To Top