2015 Evlilik Dünyası Fuarı'nda Özlem Kaya İmzalı Cesur Gelinlikler...

2015 Evlilik Dünyası Fuarı'nda Özlem Kaya İmzalı Cesur Gelinlikler...


Tarih:5.12.2014 Okunma :5784

Bu yıl 16-18 Ocak 2015 tarihleri arasında13. kez düzenlenecek olan ve her yıl binlerce evlenecek çifti ağırlayan Evlilik Dünyası Fuarı, Tasarımcı Özlem Kaya’nın çok özel bir defilesiyle açılacak…



        Farklı tarzı ve koleksiyonlarıyla dikkat çeken Özlem Kaya, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan fuarın açılış defilesini yapacak.Sema Doğramacı ile birlikte oluşturdukları Allegra markasıyla ilk kez bir gelinlik koleksiyonu hazırlayan Özlem Kaya, 25 farklı model gelinlik ve abiye koleksiyonunu sergileyecek. 

        Klasik tarz gelinliklere minimal dokunuşlarla alternatif bir görünüm kattıklarını anlatan Özlem Kaya, “Kabarık gelinlikler değil, daha minimal ve sade tasarımlar tercih ettik. İnsanların arayıp da bulamadıkları alternatif bir tarz oluşturduk. Tabi ki klasik tarz gelinlikler de olacak ama daha çok minimalist tavra klasik dokunuşlar yaptık. Bazı modellerde dalgıç kumaşları kullandık.Vücudun güzel kıvrımlarını ortaya çıkaran formda gelinlikler tercih ettik.Dantel ağırlıkta, pırıltı var ama çok fazla değil. Gelinler artık çok kapalı olmak istemiyorlar. Daha sportif ama aynı zamanda şık olmayı tercih ediyorlar.Biz de dantel ve tül detayları ön plana çıkarıyor ve sırt dekoltelerini daha fazla kullanıyoruz. Dişi bir görüntüsü var bu koleksiyonun. Özgüveni yüksek bir görünüm taşıyor. Çünkü bu koleksiyondaki gelinlikleri sergilemek de özgüven istiyor” diye konuştu. 

         Evlilik hazırlığı yapanların haftalarca süren ve 22 kalemden oluşan düğün alışverişini, Evlilik Dünyası Fuarı’nda 3 günde bitirebilirsiniz…

         Her yıl 50 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayan Evlilik Dünyası, evlenecek çiftlere rehberlik ederek günlerce süren düğün alışverişlerini A’dan Z’ye, farklı adresler dolaşmadan, tek bir noktadan temin etme ve güvenli alışveriş yapma imkanı sağlıyor.

         Davetiyeden nikah şekerine, gelinlikten damatlığa, dekorasyondan mekana, pastadan fotoğrafa kadar pek çok ihtiyaca cevap veren fuar’a gelenler, özel kampanyalardan ve indirimlerden de faydalanabiliyor.  En yeni trendlerin bir arada görülebileceği Evlilik Dünyası,13. yılında, sektörün önde gelen firmalarının ve markalarının katılımıyla yine renkli ve sürprizlerle dolu olacak.

 








Back To Top